Ajankohtaista
asiaa
tuotteistamme

10.08.2020

Miksi digitaalinen infonäyttö?

Digitaalinen infonäyttö, digital signage -näyttö, infonäyttö, sähköinen näyttö, diginäyttö ja jopa info-tv-järjestelmä. Varsinainen nimirykelmä, joka kuulostaa sekavalta, mutta oikeasti asia on yksinkertainen: kyseessä on monikäyttöinen digitaalinen viestintäväline, jolle vain on kertynyt monta nimeä. 

Digitaalinen infonäyttö on varsinainen monitaituri: se edistää myyntiä, parantaa yritysmielikuvaa sekä opastaa ja tiedottaa. Se on moderni ja kätevä mediakanava, jonka sisältöä voi tarpeista riippuen päivittää sekä etänä että paikan päällä. Infonäyttöä voi käyttää mm. liikkeissä ja näyteikkunoissa, kauppakeskuksissa, toimistoissa, kokoustiloissa ja rappukäytävissä.

Digitaaliset infonäytöt herättävät huomion 

Digitaalinen infonäyttö on erinomainen myynninedistäjä ja huomionherättäjä, joka antaa valtavat mahdollisuudet: siinä voi käyttää sekä itsetehtyjä että valmiina saatuja kuva-aineistoja ja videoita, joiden julkaisemisen voi ajastaa tarpeen mukaan. Näyttöön saa nopeasti ja edullisesti esille niin tarjoukset, kampanjat kuin tiedotteetkin. Esimerkiksi alennustavaran loppuessa uuden ilmoituksen saa esille nopeasti, ja viime hetken muutoksetkin onnistuvat. Hyvät valokuvat tai monimuotoiset piirrokset tulevat erinomaisesti esille valon avulla niin kesällä kuin talvellakin. Aineistoja ei tarvitse erikseen painattaa, ripustaa ja säilyttää, vaan kaikki tämä hoituu digitaalisella infonäytöllä.

Digitaaliset infonäytöt parantavat taloyhtiöiden viestintää

Digitaalinen rappukäytävänäyttö tehostaa viestintää ja säästää rahaa: isännöitsijä ja huoltoyhtiö voivat keskittyä muihin asioihin, kun tiedottaminen hoidetaan keskitetysti etänä. Näyttö parantaa palvelua ja lisää asumisviihtyvyyttä, sillä akuutit asiat saadaan esille välittömästi ja vanhat jutut voidaan helposti poistaa. Näyttöön voi lisäksi yhdistää sekä perinteisen nimitaulun että ilmoitustaulun.  

04.08.2020

Miksi Infoni Oy on valinnut Smartsignin järjestelmän?

Smartsign on luotettava ja vakavarainen yritys, joka toimii yli 30 maassa. Se on maailmanlaajuinen markkinajohtaja, joka on kehittänyt digitaalisten infonäyttöjen järjestelmiä jo yli 20 vuotta. Ja kehitystyö jatkuu: myös Infoni toimittaa asiakkaiden kommentit ja toiveet eteenpäin.

  •