Neste Vesi­laitoksentie

Mainonta ja tie­dottaminen

Infonilla sekä palvelu että laitteet ovat luonnikkaita

Raisiossa sijaitseva Neste Vesilaitoksentie on monipuolinen palvelupiste, jota Kai Oksanen on vetänyt jo 25 vuoden ajan. Polttoaineiden lisäksi tarjolla on monipuolinen myymälä, tehokas autopesula sekä kahvila, josta tällä hetkellä saa take away -annoksia. Lisäksi sieltä voi vuokrata tavarankuljetusperävaunuja sekä auto- ja venetrailereita. Asiakkaita palvellaan kuuden hengen voimin.

Meillä oli näytöt jo aiemmin, mutta oli tullut aika päivittää niitä. Tunsin Infonin Pasin jo entuudestaan ja halusin pyytää häneltäkin tarjouksen. Enkä turhaan: Pasi oli ainoa tarjoajista, joka ymmärsi ikkunanäytön tarpeellisuuden. Ja kun tarjouskin vielä oli sopiva, teimme kaupat.

Meillä on nyt yhteensä kuusi näyttöä: yksi ikkunassa, yksi kassan takana ja neljästä näytöstä rakennettu putki kassan yläpuolella. Asennukset sujuivat hyvin, samoin perusteellinen alkukoulutus. Lisäksi olen saanut hyviä neuvoja koulutuksen jälkeenkin: soitan Janille, ja hän ymmärtää kysymykseni heti, vaikkei edes olisi näytön ääressä. 

Luonnikas on se sana, jota Infonista ja näytöistä käytän. Luonnikasta on ollut sekä toimia Infonin väen kanssa että käyttää näyttöjä ja julkaisujärjestelmää. Vanhoihin näyttöihin verrattuna tämä järjestelmä on helppo ja näyttöjä voi jakaa eri alueisiin; nytkin meillä on näytöllä myös sääennuste. Esillä on totta kai myös Neste-ketjun kampanjoita ja omia tarjouksiamme, ja olen myös laittanut eri aineistoja eri vuorokauden aikoihin.

Koko projekti meni hyvin. Koko tämä uusi systeemi, eli näytön ja järjestelmän yhdistelmä, on tosi joustava ja simppeli, saan itsekin tehtyä vaikka mitä. Suosittelen mielelläni!

Kai Oksanen
Yrittäjä
Neste Vesilaitoksentie

  •