Veritas Stadion, Ruissalon telakka

Mainonta ja tiedottaminen

Näytöt myyvät ja tie­dottavat tehokkaasti

Turkulaiseen Alfons Håkans -konserniin kuuluva Ruissalon Telakka on historiallisen Åbo Båtvarfin alueella sijaitseva kokonaisuus, joka käsittää ravintoloita, vierasvenesataman, klassisia puuveneitä sekä tapahtumapaikkoja kongresseille, kokouksille ja konserteille. Veritas Stadion on kansainväliset mitat täyttävä jalkapallostadion, joka toimii kotistadionina kahdelle turkulaiselle joukkueelle eli FC Interille ja Turun Palloseuralle.

Ensimmäiset näytöt tulivat meille 2018 toukokuussa, ja nyt niitä on jo yli 30 erikokoista ja -näköistä: Ruissalon telakalla on 55-tuumainen ikkunanäyttö ja kahden kävelytien risteyksessä komeilee iso ulkonäyttö telineessä eli toteemissa. Veritas Stadionilla on näyttöjä peräti 30 kappaletta; niitä on ravintola-alueella, kioskeissa ja sopivissa risteyskohdissa. Stadionin pubissa on lisäksi 85-tuumainen info-tv, jolla voimme näyttää niin pelit ja urheilutapahtumat kuin mainontaa ja tiedotuksiakin.

Kokemuksemme näytöistä olivat niin hyviä, että tämän vuoden alusta hankimme stadionille vielä kolme näyttöä opastetauluiksi. Taulut ohjaavat kävijöitä eri tilaisuuksiin ja mainostavat esimerkiksi stadionin ravintolan lounasta ja tulevia tapahtumia. 

Digitaaliset infonäytöt olivat meille kehitysaskel helpompaan tiedottamiseen, emme enää halunneet tulostaa ja jakaa paperisia aineistoja. Olemme nyt saaneetkin paljon positiivista palautetta hyvästä tiedottamisesta, ja tiedottamisen lisäksi myös mainonta on toiminut: infonäyttöjen myötä tuotteiden lisämyynti peleissä on kasvanut, ja myyntikampanjoita on helppo vaihtaa tarpeen mukaan. Omien mainoksiemme lisäksi myymme mainostilaa myös muille.

Infoni on meille sopiva toimittaja, ja sekä näytöt että ohjelmisto ovat toimineet luotettavasti. Myös näyttöjen käyttöönotto on sujunut hyvin, ja alkukoulutuksen jälkeen omat tiedottajamme ovat tehneet aineistot näyttöihin.

Kun asennuksetkin on räätälöity joustavasti tilojemme ja tarpeidemme mukaan, on projekti kokonaisuudessaan osoittautunut onnistuneeksi. 

Timo Saastamoinen
IT Manager
Alfons Håkans

  •