K-Citymarket Skanssi

Tuoretaulut + ohjelmisto, mainos­näytöt

Infotauluissa käytössä Infonin oma ohjelmisto

Skanssi on moderni kauppakeskus muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta. Erilaisia liikkeitä ja palveluita on yli 90, suurimpana niistä K-Citymarket, jossa palvelemme asiakkaita noin 70 ammattilaisen voimin joka päivä iltayhdeksään asti. Runsaan elintarvike- ja päivittäistavaravalikoiman lisäksi tiloissamme on mm. Rinki-ekopiste, Alko, DNA:n myyntipiste sekä Otto- ja postin pakettiautomaatti.

Pasin innostamana päädyin vaihtamaan vanhat infonäyttömme uusiin. Meillä on nyt neljä digitaalista infonäyttöä: Liha- ja kalamyynnin palvelutiskien takana on kaksi 82 tuuman jättinäyttöä, joihin saamme sekä videoita että herkullisen näköisiä kuvia. Lisäksi tiskien läheisyydessä on kaksi 48-tuumaista näyttöä, joihin laitamme nykyään vaadittavat lakisääteiset tiedot niin lihasta kuin kalastakin. 

Erityisesti kalasta kysytään paljon; sen alkuperä, pyyntitapa ja tuoreus kiinnostavat. Näissä näytöissä meillä on käytössä Infonimedia eli Infonin oma ohjelmisto, johon tiedot on kätevä syöttää vaikka etänä. Näytöt on jaettu kahteen osaan, jotta saamme lakisääteisten tietojen lisäksi esille vaikka päivän tarjouksen tai videon.

Meiltä oli neljä henkilöä Infonin koulutuksessa. Saimme hyvät eväät, mutta kyllä meillä ammattitaitoa tässä asiassa saisi olla enemmän. Lisäksi kaupassa on nykyään niin paljon hoidettavia asioita, ettei digipuolen kehittämiselle aina meinaa löytyä aikaa. Olemme kuitenkin jo oppineet paljon ja osaamme hyödyntää niin omia kuin keskusliikkeenkin aineistoja. 

Näyttöjen asennukset sujuivat hyvin ja sovitusti, ja mikä tärkeintä, ne eivät häirinneet kaupan toimintaa. Uudelle kauppiaalle antaisin neuvoksi, että hanki näytöt, mutta huolehdi myös, että niitä oikeasti käytetään. Pitää olla oikein asennoitunut ja ottaa niistä hyöty irti!

Harri Mäki-Tanila
Kauppias
K-Citymarket Skanssi

  •