VoiVeljet

Infonäytöt, esitys­tekniikka

Ratkaisu näytettiin paikan päällä

Vuonna 2008 perustettu VoiVeljet Oy pitää sisällään kuusi ravintolaa Turun parhailla paikoilla, viihtyisät kokous- ja juhlatilat sekä lähiseudulle asti toimivan pitopalvelun. Turku on Suomen ruokapääkaupunki, ja VoiVeljillä on ilo olla mukana rakentamassa ja kehittämässä sen kulttuuria. 

Tutustuimme Infoniin, kun olimme muutama vuosi sitten hankkimassa uutta kokoustekniikkaa valkokankaan ja projektorin tilalle. Kokoustiloissamme ja kabineteissamme on nyt Kramerin langaton esitystekniikka ja jokaiseen tilaan erikseen mitoitetut näytöt eli toimivat, ajanmukaiset välineet.

Kun kokoustilat oli saatu kuntoon, oli muiden näyttöjen vuoro. Ensin hankimme ravintoloiden sisätiloihin näytöt ruokalistoja varten, ja seuraavaksi Infonin Pasi ehdotti ulko-oville tulevia näyttöjä. Sitä ideaa me kuitenkin vierastimme, sillä arvelimme näyttöjen olevan halvan ja mauttoman näköisiä. Niinpä Pasi tuli näyttämään näytöt paikan päälle ja sai meidät vakuuttuneiksi: näyttöjen kehykset ovat rauhallisen tyylikkäät, ja näytöille saa yhtä selkeän ja kauniin ruokalistan kuin paperillekin.

Saamme ruokalistat suoraan nettisivuilta näytöille, eli tekniikka puhuu keskenään ja henkilöitä vapautuu asiakaspalveluun. Kehitämme tätä toimintaa koko ajan ja esimerkiksi lounasajan palvelua pyrimme nopeuttamaan näytöillä ja itsepalvelukassoilla, joita asiakas voi halutessaan käyttää. Kyllä tämä tekniikka on nykypäivää ja pidemmällekin voisi vielä mennä!

Jarno Venho
Henkilöstöjohtaja 
VoiVeljet Oy

  •