Ajankohtaista
asiaa
tuotteistamme

04.08.2020

Miksi Infoni Oy on valinnut Smartsignin järjestelmän?

Smartsign on luotettava ja vakavarainen yritys, joka toimii yli 30 maassa. Se on maailmanlaajuinen markkinajohtaja, joka on kehittänyt digitaalisten infonäyttöjen järjestelmiä jo yli 20 vuotta. Ja kehitystyö jatkuu: myös Infoni toimittaa asiakkaiden kommentit ja toiveet eteenpäin.

Lisää tietoa Smartsignista: 

http://www.smartsignmanager.com
https://www.youtube.com/watch?v=uIIxq0Dmiak

Smartsign Manager Pro -julkaisujärjestelmä on aidosti helppokäyttöinen. Se soveltuu niin yritysten viestinnän tarpeisiin kuin markkinointiin ja tiedottamiseenkin. Alkuopastuksessa käymme läpi tärkeimmät asiat, minkä jälkeen siihen kannattaa vähitellen perehtyä tarkemmin, jotta siitä saa kaiken irti. Tästä jutusta saat viisi vinkkiä infonäyttösi tehokkaaseen hyödyntämiseen: 

1. Ajastaminen helpottaa arkea

Hektinen kampanjapäivä eikä aikaa julkaista tarjouksia? Työreissulla aamusta iltaan? Ei huolta: voit tehdä aineistot valmiiksi ja ajastaa niiden julkaisun jopa kuukausia aikaisemmin. 

2. Perusteellinen käyttöopastus

Infoni Oy:n suomenkielinen opastus suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioiden. Käyttöopastuksen ohella teemme räätälöityjä koulutuspaketteja vaikka koko henkilökunnalle. 

3. Kuvien tehosteet

Onko käytössäsi loistavia tuotekuvia, joista haluaisit näyttää myös yksityiskohdat? Tai upea horisontti, johon haluaisi uppoutua? Tehosteilla saat kuviin liikettä, voit esimerkiksi häivyttää tai zoomata niitä tai tehdä laajoja panoraamakuvia. 

4. Näytön käyttöoikeuksia voi jakaa

Miten saada näyttöön kaksi tavarantoimittajaa, omat tarjoukset sekä paikallisuutiset? Infonäytön voi jakaa eri kokonaisuuksiin tarpeen mukaan: pääkäyttäjä hallinnoi koko näyttöä, muut käyttäjät vain omaa aluettaan. Näin esimerkiksi tavarantoimittajat voivat itse päivittää omat tuotteensa. Tai taloyhtiön infonäytössä isännöitsijällä on yksi alue ja huoltoyhtiöllä toinen.

  •